Atelier

 • Open Kitchen

  Een keuken is méér dan een werkplek. Het is mijn culinaire speelterrein en ook gewoon een warme thuis. De keuken is een van de belangrijkste plekken in huis: je deelt er leuke en gezellige momenten met vrienden en familie.

  Wie binnenstapt in één van de locaties waar wij onze gasten ontvangen en typische Sardische gerechten op tafel toveren, komt ook onmiddellijk terecht in die gezellige huiselijke mediterrane sfeer.

  Enkel al door het Italiaans dat onder ons wordt gesproken, de non-nonsense sfeer die we neerzetten door onze persoonlijke aanpak en vooral door het open keuken gedeelte waar iedereen meer dan welkom is om een kijkje te nemen in de kookpotten zorgen voor die huiselijke en gemoedelijke sfeer.

  Kom gerust in de keuken een babbeltje doen want we geven heel graag een woordje uitleg tijdens het koken, met welke producten we graag werken en wat je er allemaal mee kan doen. Soms gebeurt het zelfs dat we de gasten uit de keuken moeten sturen omdat ze aan tafel verwacht worden om te proeven en te genieten maar zij stiekem liever mee achter het fornuis kruipen en samen kokkerellen.

   

   

 • Gathering Table
 • Story