PREV

Picture 1 of 4

NEXT

Atelier

 • Open Kitchen
 • Gathering Table

  Valt er iets te vieren? Een verloving, trouwfeest, bachelor(ette) party, een scheiding (je weet maar nooit), verjaardag, babyborrel, bedrijfsfeest,  kerstdiner, communie, receptie, pensioen, doopfeest, afscheidsborrel, welkom-thuisdiner of eender welke andere gelegenheid … Er is altijd wel een reden om samen aan tafel te schuiven!

  Van ontbijt en brunch tot lunch en diner: elk menu is bespreekbaar en op maat gemaakt met de focus op de Sardische keuken, Cucina Tipica Sarda.

  Onze gathering tables bevinden zich op verschillende locaties binnen en buiten Gent. Ik heb de plekken zo uitgekozen dat iedereen die houdt van gedeeld culinair genot in een mooi en gezellig kader zich thuis voelt. De gathering table is een grote, lange tafel om samen te tafelen in een ongedwongen en huiselijke sfeer. Waar is het leuker vertoeven dan met je vrienden en familie aan een tafel ‘al Italiana’ zonder veel poespas, wel met aangenaam geroezemoes en de juiste deuntjes op de achtergrond. Schuif aan met je beste vrienden, maar ook gewoon bij minder bekenden. De ervaring leert me: food brings people together!

  De gathering tables bieden plaats voor ongeveer twintig à dertig personen en minstens evenveel gelegenheden!

  Minimum 10p tot grote groepen. Neem tijdig contact op en vraag naar ons voorstel!

  Je kan hieronder enkele voorbeeld seizoensmenu’s terugvinden.

  BRUNCH MENUGATHERING MENU
 • Story